• Online afspraak maken!
  • behandelingen
  • kapsalon
Online afspraak maken behandelingen kapsalon

Gastenboek

Anneke Folkerts Mar 11 2016 3:27 PM
Voor Xanne, Van harte gefeliciteerd met je 10e plaats als Deynique-salon; dat is wel iets om trots op te zijn.Het klopt ook wel, je helpt je klanten geweldig met alle goede adviesen.En het resultaat mag er zijn. Veel succes verder . Gr. Anneke Folkerts.
Ymkje Bosma info@schotsehooglanders.nl http://www.schotsehooglanders.nl Feb 12 2016 4:04 PM
Xanne werkt met fijne producten waarbij ik het vertrouwen heb dat ze goed zijn voor mijn huid / haar. Daarnaast zorgt ze altijd voor een super kapsel, goed geknipt en gekleurd.

Ymkje Bosma
Tineke de Vries tinekelollinga@yahoo.com Jan 20 2016 12:26 PM
De eerste stap naar Xanne's beauty salon, was een erg sceptische.
Een huidanalyse toonde aan dat mijn huid her en der erg droog was, en dat was ook de reden
van mijn bezoek. Wat vertrouwen schonk, was dat Xanne aangaf dat je het met zomaar een smeerseltje niet zou redden.
Veel drinken, goede voeding, genoeg bewegen en de juiste producten tezamen resulteren in een betere huid.
Ik was blij verrast dat zij de producten die zij aanbied zo duidelijk verbind met een levenswijze.
Ze had het niet over een rimpeltje meer of minder maar een huid die prettig aanvoelt en gezond is en minder te lijden heeft
van de omgeving. We zijn nu een jaar verder, ik ben dankzij Xanne erg tevreden met de huidverzorgingsproducten die ik bij haar afneem,
maar tevens blij met haar adviezen en de plezierige en vakkundige Salon-bezoeken. En sceptisch ben ik niet meer, de praktijk heeft het mij bewezen.

Tineke de Vries
Marguérite van der Linden http://www.thatiswhy.nl/ Jan 04 2016 8:22 PM
Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en
mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

Marguérite van der Linden
Nora Burakova Dec 03 2015 9:48 AM
Goede schoonheidsspecialiste.
Proefesioneel en serieus bezig.
Zie echt verschil na de eerste behandeling al
Ina Hummel Nov 24 2015 3:21 PM
Ben net bij jullie geweest , kan het iedereen aanraden wat een top behandeling je kan het duidelijk zien kom volgende maand weer . Bedankt voor de top behandeling
Ineke Holtrop inekeholtrop@hotmail.com Nov 17 2015 7:31 AM
Xanne's Beautysalon, de enige salon waar ik vol zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom!
Ellen ejoling@live.nl Feb 03 2015 3:20 PM
Xanne ontmoette ik op een netwerkbijeenkomst van Wichter West. Het viel me op dat ze een vrouw met idealen is en dat spreekt me aan. Sinds het najaar kom ik nu bij haar en ik ben iedere keer heel tevreden over hoe ze me heeft geknipt . De gesprekken, die ik met haar voer zijn niet oppervlakkig. Ze is kundig in haar vak en verbreedt haar blik door open te staan voor nieuwe ideeen. Ik moet nu wel 17 kilometer reizen om naar de kapper te gaan, maar heb het er zeker voor over.
Tineke Tinekelollinga@yahoo.com Aug 07 2014 8:53 AM
De eerst keer, wenkbrauwen laten epileren door Xanne. Zo goed als pijnloos keurig gemodeleerd.
Frouwke van der Naalt Jul 31 2014 12:31 PM
Ik ben klnat van Xanne's Beautysalon en ben heel tevreden over de benadering, behandeling en uitleg van Xanne. Ze straalt uit dat ze trots is op haar zaak en heeft verstand van de producten waar ze mee werkt. Xanne is eerlijk en oprecht. Ik voel me thuis bij haar in de salon en zou haar dan ook zeker aanraden bij vrienden en kennissen.
 
1-10 van de 27

Produkt

Nieuws