• Online afspraak maken!
  • behandelingen
  • kapsalon
Online afspraak maken behandelingen kapsalon

Gastenboek

anoniem Apr 22 2014 6:31 PM
Intakegesprek en huidanalyse gehad, omdat ik erg onzeker over mijzelf was, vanwege mijn geïrriteerder en rode huid. Nu (een week later) vind zelfs mijn omgeving dat ik er al beter uit zie. Ik ben Xanne super dankbaar. Ze heeft alle tijd voor mij genomen en pakt alles super professioneel aan. Ik kijk nu al uit naar mijn gratis huidcontrole, om te laten zien hoe goed het eruit ziet!
Crista Wielsma muzelma@hotmail.com Apr 23 2013 9:34 AM
Xanne staat altijd voor je klaar. Ze werkt netjes. Ben super blij met het resultaat
Hennie Ansing Apr 18 2013 11:19 AM
Vandaag weer een heerlijke behandeling gehad, kan ik er weer een poosje tegen. Nu af en toe even een lekker masker me voor de verzorging thuis.

Ik vind Xanne echt een goeie schoonheidsspecialist. Ze is goed in huidverbetering en doet net iets meer als andere salons!
Klaaske Nov 23 2012 7:16 AM
Sinds ik in de overgang ben heb ik last van dunner wordend haar op mijn kruin. Na het wassen kun je de hoofdhuid erdoor heen zien.
Sinds oktober behandel ik mijn haar met Mediceuticals. Het produkt uit Xanne haar salon voor de hoofdhuid. Vorige week (17-11) ben ik bij mijn kapster Jarina geweest voor een knipbeurt. Zij constateerde dat er op mijn hoofdhuid nieuw haar door komt en dat zij er niet door "doorheen" kon kijken. En het is echt waar, ik voel dat er op mijn hoofd op de plekken waar het haar dunner is geworden nieuw haar begint te groeien. De produkten die ik gebruik zijn: Mediceuticals shampoo Saturate, conditioner Vitatin en het produkt wat het meeste werk doet Cellagen for women. De combinatie van de 3 produkten werkt echt. Ik ben zeer tevreden en geniet hiervan.
Ymkje http://www.schotsehooglanders.nl Oct 26 2012 12:26 PM
Mooie zaak en goede kapster. Deze week wimpers laten verven en haar geknipt en geverfd door Xanne. Ik ben erg blij met het resultaat! Aanrader.
Aukje aukelina@hotmail.com Jun 19 2012 6:18 PM
Vandaag voor het eerst bij xanne geweest. wenkbrauwen epileren en verven, nog nooit eerder gedaan, maar ben er super blij mee! En ze heeft me ook nog mooi geknipt! bedankt!
Margreet Stol mstolbeverwijk@gmail.com Jun 05 2012 2:40 PM
Proffesionele salon met fijne en rustige behandelingen. Vooral voor mensen met huid-problemen een echte aanrader! Ga zo door, Xanne!
Josine Dost josinedost@hotmail.com May 31 2012 6:20 PM
Na een paar behandelingen al verbetering in mijn gezicht. Ik ben er erg blij mee, bedankt!
Nadya nadya_braam@hotmail.com Feb 09 2012 12:29 PM
Ik kom af en toe bij Xanne voor kleine behandelingen. Meestal voor harsen en dat bevalt me altijd prima en doet even zeer maar het resultaat mag er zijn. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden toch:P
Anja Buist anjabuistjongsma@gmail.com http://www.pbuist.nl Jan 26 2012 7:09 PM
Net weer een heerlijke behandeling gehad.
11-20 van de 27

Produkt

Nieuws