• Online afspraak maken!
  • behandelingen
  • kapsalon
Online afspraak maken behandelingen kapsalon

Sunblockers

ONBEKOMMERD GENIETEN VAN DE ZON - Mooi bruin worden.

De zon is de oerbron van al het leven. Telkens worden we uitgenodigd om van de weldaad en warmte van de zon te genieten.
Deynique Sunblockers bieden voor elke zonsituatie en elk huidtype een passend zonneproduct om onbezorgd in de zon te kunnen vertoeven.
Geen huid is gelijk: sommige mensen verbranden nooit, voor hen is de zomer een tijd om onbekommerd te genieten van de weldaad van de zon. Voor anderen is de zomer een lastige tijd, omdat elk straaltje zon teveel zou kunnen zijn voor de huid, waardoor ze een pijnlijke, rode huid krijgen. Maar voor iedereen, juist ook degenen die niet zo snel verbranden, ligt het gevaar van huidbeschadiging op langere termijn op de loer. Een goede bescherming is daarom voor iedereen van belang, met name voor kinderen.

Bio Defense, is een bescherming tegen de zon met factor 30 met een tint erin. Deze tint past zich aan, aan uw huidskleur en kan prima gebruikt worden op een vette- en acne huid.
Voor de lippen kunt u de lippenbalm met spf 18 aanschaffen.

Wilt u sunproducten bestellen en thuis bezorgd krijgen? Mail dan uw bestelling, naam en adres naar info@xannesbeautysalon.nl

Wilt u dit ook. of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in!

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

* :
:
* :
:
:
Verificatie:
Voer de tekst in a.u.b.
 

Nieuws