• Online afspraak maken!
  • behandelingen
  • kapsalon
Online afspraak maken behandelingen kapsalon

Blogs

Huidproblemen

Blogs >> [GROUP_TITLE]

 

HUIDPROBLEMEN

Heeft u huidproblemen zoals een droge, slappe, rode, vale, vermoeide, onrustige of geïrriteerde huid? Met het verzorgingsplan van Xanne's Beautysalon lossen we het op! Xanne kijkt naar de oorzaak aan en niet de symptomen. Daarom kunnen we gegarandeerd de conditie en uitstraling van uw huid verbeteren.
Wilt u er ook weer fris en stralend uitzien? Maak dan een afspraak voor een gratis intake en een persoonlijk behandelplan.
 

OORZAKEN HUIDPROBLEMEN

De huid beschermt tegen vochtverlies van het lichaam en indringers van buiten zoals virussen, bacteriën en schadelijke stoffen. Zodra de balans wordt verstoord, kunnen er huidproblemen ontstaan zoals irritaties en allergische reacties.

Huidproblemen zijn soms erfelijk bepaald. Maar de balans kan ook verstoord worden door bijvoorbeeld ouderdom, hormonale veranderingen, stress, een ongezonde levensstijl, temperatuurschommelingen of te veel zon.

Xanne's Beautysalon

Bij Xanne's Beautysalon pakken ze uw huidprobleem grondig aan. Xanne begint met een intakegesprek waarin ze samen met u naar uw wensen en doelen kijkt. In datzelfde gesprek stelt ze op basis van een huidanalyse een diagnose. Op basis van al deze informatie, krijgt u een voorstel voor een persoonlijk behandelplan.

Xanne is dankzij doorlopende training en opleiding altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Samen met de hoogwaardige producten en voedingsconcentraten van Deynique voor thuis kan Xanne's Beautysalon bij huidproblemen echt het verschil maken!

 

Terug

Nieuws