featured-image
18okt

5 sterren Award voor Deyniquespecialiste Xanne Braam

5 Sterren Award voor Xanne Braam

OLDEKERK„Wauw!”Dat was wat Xanne Braam tegen Frank van Iersel van Deynique Nederland/Belgïe zei, toen ze te horen kreeg dat zij dit jaar de “Best of Beauty” award heeft gewonnen en tot 5 sterren “Geautoriseerd Beautyinstituut” werd uitgeroepen.

Het is dinsdagochtend 25 september 2018, de cursus over de nieuwe pro-biotic lijn staat op het punt te beginnen als Frank, eigenaar Deynique Nederland het woord neemt. Hij begint te vertellen over de groei binnen beautysalons in 2017 en het behandelprotocol/ vernieuwingen die ze doorvoeren in hun bedrijf. Als voorbeeld wilde hij iemand noemen die in deze zaal aanwezig is. Begonnen als stagiaire in Groningen, als starter begonnen op een slaapkamer in het Groningse dorpje Niekerk en inmiddels uitgegroeid tot een professionele schoonheidssalon en kapsalon, wist Xanne dat het over haar ging. Toen Frank vertelde dat Xanne de winnaar is van de prestigieuze ‘5 sterren Beauty Award’, was Xanne helemaal blij verrast. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste Deynique schoonheidssalon van heel Nederland en België. Xanne is dan ook mega trots op de award en een prachtige beloning voor het harde werken, regelmatig studeren, maar vooral met veel passie haar klanten er mooier uit te laten zien.

Xanne was meegevraagd door Deynique Nederland voor een 3 daagse studiereis in Duitsland. De reis ging naar het Duitse moederbedrijf Deynique welke gevestigd is in Westerburg te Duitsland. Tijdens de studiereis komen de allernieuwste technieken en trends ter sprake in de schoonheidsbranche. Omdat deze exclusieve studiereis alleen voor een selectief gezelschap is bestemd, was Xanne al positief verrast dat zij werd meegevraagd. Dit is alleen bestemd voor de grotere salons in Nederland en België, die vooral in de grotere steden zoals Den Haag en Amsterdam zijn gevestigd. Haar uitstekende passie, inzet en resultaten in 2017 vielen ook Deynique op en zo bevond Xanne, uit het mooie dorp Oldekerk, zich ook in het select gezelschap van 10 eigenaressen/eigenaren van Deynique schoonheidssalons uit Nederland en België.

Xanne is haar Beautysalon meer dan 11 jaar geleden begonnen in een slaapkamertje in Niekerk. Bescheiden begonnen maar haar passie voor het vak is altijd groot geweest. Klanten waren enthousiast door haar beleving en kennis, wat resulteerde in een dusdanige groei van klanten, daarom werd er besloten om een groter pand aan te schaffen in Oldekerk. Op deze plek was meer ruimte voor de klanten en voor de steeds uitgebreidere assortiment van behandelingen. Inmiddels heeft Xanne 2 zeer professioneel ingerichte schoonheidssalons, een moderne kapsalon en een gezellige wachtkamer. Klanten kunnen dan ook terecht voor de meest moderne technieken, die worden uitgevoerd door Xanne, haar collega schoonheidsspecialiste en 2 stagiaires. Xanne en haar personeel blijven altijd up to date door regelmatig studies en cursussen te volgen die o.a. door Deynique worden georganiseerd. Kortom, voor een eerlijk, gedegen en op gemaakt advies kun je ben je bij Xanne’s Beautysalon op het juiste adres.

Alles doen in het belang van uw uiterlijke en innerlijke verzorging, dat is de filosofie van Xanne’s Beautysalon! Bij Xanne’s Beautysalon vind je een unieke beautycombinatie van een modieuze tot medische kapsalon én een schoonheidssalon, gespecialiseerd in huidverbetering, anti-aging en voedingsadvies op een zeer hoog en professioneel niveau.

In de schoonheidssalon is prioriteit nummer 1 de huidverbetering en prioriteit nummer 2 de ontspanning. Er zijn uiterst doelgerichte behandelprogramma’s die voor iedere huid op maat gemaakt worden. Op grond van de conditie van de huid wordt een efficiënt behandelplan gemaakt. Er wordt daarbij gekozen voor alleen de allerbeste behandelingen en producten die leiden naar een mooiere en gezondere huid. Daarom wordt er eerst altijd een (gratis) intakegesprek met huidanalyse gehouden.

Een mooiere huid, met een eerlijk en professioneel advies en dito behandeling? Neem dan contact op met Xanne via 06-20361166 Meer nformatie op www.xannesbeautysalon.nl

%d bloggers liken dit: