Blog

Blogs

De strijd tegen rimpels. Arts of schoonheidsspecialist?

De strijd tegen rimpels. Kies jij voor een arts of een schoonheidsspecialist?mesotherapie

Anti aging? Op een zekere dag krijgen we er allemaal mee te maken: het moment waarop lijntjes rimpels worden.
Op je veertigste heeft het leven al zijn sporten nagelaten-de teint wordt net zo grijs als de haren, het gezicht
een routekaart van rode adertjes, kringen onder de ogen, de huid door gen vlekkerig. Dat is het moment
waarop velen op zoek gaan naar hulp. Kies je dan voor een scalpel, injectie of het vriendelijke alternatief?
Arts of schoonheidsspecialiste? Een zware ingreep of biologische anti-aging?

Alles wat scalpel of injectie niet te bieden heeft

Krijg je door een scalpel of injectie werkelijk meer schoonheid? Is het zinvol om met botulinetoxine de gezichtsspieren lam te leggen? Hoeveel natuurlijk schoonheid gaat er bij zo’n ingreep verloren? Je ziet tegenwoordig steeds vaker mensen met een verstarde gezichtsuitdrukking, bij wie de ogen niet meer mee lachen en bij wie het voorhoofd, zelfs bij een stralend humeur onbeweeglijk blijft. Het gezicht mist iets: de natuurlijke uitstraling.

Het alternatief voor inspuitingen, fillers of een cosmetische arts

Er is een natuurlijk alternatief voor deze ingrepen; een zuivere methode om het gezicht te “liften” en er jonger uit te laten zien. Een methode die het herstelmechanisme van de huid zo sterk bevordert, dat dit van binnenuit optimaal wordt geactiveerd. Zonder scalpel, zonder vergif. Deze methode is vaak lastig en kost tijd, omdat het herstelmechanisme niet zo snel werkt als we zouden willen. Nieuw inzicht heeft geleid tot een methode van vijftien a twintig minuten behandeling in combinatie met speciale producten, voor het beste resultaat.

Er jonger uit komen te zien

Hoe werkt het? Eén van de specialisten van Xanne’s Beautysalon stelt aan de hand van een huidtest een behandelplan op. Dit bestaat uit een combinatie van verschillende behandelstappen die op synergetische wijze met elkaar samenwerken. Inflamm-aging om te verzachten, het herstel te activeren, spierspanningen weg te nemen en probleemzones te corrigeren. Een omvangrijk fysiek programma met effectieve werking.

Bij Xanne’s Beautysalon werken ze sinds 2012 met deze behandeling. Na meer dan 750 behandelingen en evenzoveel ervaringen bekent Xanne: ” In het begin dacht ik dat ik na tien behandelingen een optimaal resultaat had bereikt.” Zo was het haar ook geleerd. Toch ontstonden er in tussentijd nieuwe inzichte3n: “De meeste mensen hebben dertien tot vijftien behandelingen nodig om het inflamm-agingproces echt te laten stoppen,” Aldus Xanne.
Inflamm-aging, wat is dat eigenlijk?

“De beste anti-agingbehandelingen: Een combinatie van biostoffen, mesotherapie, spiertraining, microdermabrasie en zuurstoftherapie.”


Anti-inflamm-aging; het voorkomen van huidveroudering

De “de boosdoeners” zijn vele kleinte ontstekingshaardjes in de huid die ontstaan door wondjes, zonnebrand of verkeerde voeding. Vrijwel ongemerkt woekeren deze “brandhaartejs”in het weefsel en beschadigen ze de cellen, waardoor de huid sneller veroudert- het zogenaamde inflamm-aging. Pas al je deze ontstekingen onder controle hebt, kan de huid zichzelf regenereren/vernieuwen.

Voorwaarde tot huidverbetering/ huidvernieuwing

we kunnen de huid vanbinnen en vanbuiten verzorgen, maar ook beschadigen. Gezond eten en een goede verzorging horen bij elkaar. Behalve verwondingen en zonnebrand kunnen ook bepaalde voedingsmiddelen “brandhaartjes” in de huid veroorzaken. Professor D. Peter Axt, expert op het gebied van anti-aging zegt: “Vermijd distel-of zonnebloemolie en de van deze olie gemaakte margarines. Deze bevatten honderd keer meer ontstekingsbevorderend omega-6-vetzuren.” In plaats daarvan zouden in de keuken ontstekingsremmende omega-3-vetzuren, zoals lijnzaad-,koolzaad- en hennepolie, gebruikt moeten worden.

Schoonheidskillers, dus producten die de huid sneller verouderen, vermijden!

Suiker is net als dierlijk vet een echte beautykiller. Suiker hecht zich vast aan de collageenvezels, waardoor deze gaan verkleven; het bindweefsel wordt stugger en minder elastisch. Suiker voedt bacteriën en bevordert het inflamm-agingproces. Het is voor niemand gemakkelijk om helemaal geen zoet en vlees meer te eten. Een sterke vermindering is daarentegen wel goed in de praktijk te brengen. Verminderde inname minimaliseert aantoonbaar vele ouderdomsverschijnselen.

Voedingsstoffen zorgvuldig uitkiezen

Vis: eet als het kan drie keer in de week vette vis: makreel, zalm, haring, tonijn of sardientjes. Deze leveren omega-3-vetzuren, die in het lichaam omgezet worden in ontstekingsremmende neurotransmitters.

Bessen: eet zo veel mogelijk bessen. Ze maken vrije radicalen(afvalstoffen) onschadelijk en remmen het inflamm-aging proces.

Groente en fruit: deze bevatten ontstekingsremmende stoffen. Het liefst ongekookt eten en een salade alleen met omega-3-olie aanmaken.

 

Benieuwd maar nog niet overtuigd? Plan gerust een gratis en vrijblijvend intakegesprek in met huidanalyse en advies.

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Open chat
%d bloggers liken dit: