Blog

Blogs

Goede Voornemens

Goede Voornemens

Er zijn mensen die zeggen dat we vorig jaar met zijn allen goede voornemens hadden en het hele universum zich tegen ons keerde. Dus daarom dit jaar geen goede voornemens.

Voor mij geldt dat niet. Juist door Corona heb ik goede voornemens. Helaas kan ik niet aan het werk in Xanne’s Beautysalon. Maar op afstand kan ik wel klanten helpen. En helaas zijn er tijdens deze lockdown geen steunmaatregelen beschikbaar voor mij.
Daarom ben ik ontzettend blij met de klanten die nog producten bij mij afnemen en mij op afstand in vertrouwen nemen om te helpen bij een hoodfhuidprobleem, haaruitval of een huidprobleem.

Mijn goede voornemens zijn:
– Meer ritme
– Meer sporten
– Detoxen/ gezonde voeding
– Meer loslaten

Ritme;
Dat zal elke thuiswerker wel herkennen. Omdat ik een huidspecialist ben, ben ik wel consequent gebleven in mijn huidverzorging. Maar het sporten schoot er de laatste tijd wel eens bij in. Ook loopt zakelijk en prive wel heel erg door elkaar. Andre en ik hebben een planning gemaakt wie welke dag voor de kids zorgt en wie wanneer wat voor het werk of voor zichzelf kan doen.

Detoxen/ gezonde voeding;
Ondanks dat ik weet dat gezonde voeding veel beter is voor je huid, hoofdhuid, haar en nagels, kon ik de verleiding ook niet weerstaan tijdens de feestdagen. Daarom doen wij nu aan Dry January. Geen alcohol in de hele maand Januari. Daarnaast weer even gezonder eten en een detox. We (ja ja André doet ook mee) gaan beginnen met een darmdetox door Kiowa Kruiden Capsules. Deze capsules zitten vol kruiden die vroeger gebruikt werden door de Kiowa Indianen, die kruiden als medicijn gebruikten. Een slechte darmfunctie wordt o.a. Veroorzaakt door te weinig van dit soort kruiden in onze voeding. Het is al lang bekend dat een goede gezondheid begint in de darmen. Langs onze darmwand kunnen “slakken” ontstaan, dat zijn afvalstoffen vast gekleefd aan onze darmwand. Via onze darmwand moeten we voedingsstoffen (vitamines/mineralen) voor onze cellen worden opgenomen. Ons huid, haar en nagels zijn dan als laatste aan de beurt. Te weinig voedingsstoffen of een slechte darmflora zien we dus terug aan de buitenkant.
Daarom is een crash dieet geen goed idee! Of je moet het goed aanvullen met goede vitamines. Doe je dat niet? Dan ontstaan er geheid huidproblemen en/of haaruitval. Wij zijn begonnen met de Kiowa Kruiden kuur. Hierdoor worden alle afvalstoffen afgevoerd en ons base/zuur balans hersteld. Hierbij slikken we ook een multivitamine. Als we deze kuur gedaan hebben, gaan we over op Aloe Vera Sap (98,5% puur) en OPC (anti-oxidanten) om op celniveau te kunnen detoxen.
Natuurlijk gaan we in februari in het weekend wel weer genieten van een borreltje en eten we nu nog wel eens een plakje Indische cake of stukje kaas. We blijven gewoon levensgenieters en ik ben begin februari ook jarig.

Over februari gesproken en mijn laatste voornemen..loslaten.
Ik wil loslaten dat we nu gesloten zijn en dat er minder inkomen is. Ik hoop dat al mijn klanten weer terug keren na deze periode. En dat ik op afstand zo veel mogelijk kan helpen. Ik ben bang dat de lockdown langer gaat duren. Maar gezondheid is en blijft belangrijker dat het luxe product dat ik lever. Ik vind het fantastisch om het uiterlijk van iemand te kunnen verbeteren! Maar ook ik heb een bekende verloren aan Corona. Ik wil loslaten dat niet iedereen op dezelfde manier met de maatregelen omgaat en niet iedereen begrip toont naar elkaar. Maar ook wil ik loslaten dat mijn lichaam, 3 jaar na mijn ongeluk, nog niet de oude is. En dat dat waarschijnlijk ook niet zal gebeuren. Ik hou volle moed. Ik ben inmiddels moeder geworden en blijf ondernemer in hart en nieren. Dit vind ik fantastisch. Ik krijg er energie van en daar haal ik mijn kracht uit. De rest wil ik mij minder gaan aantrekken.

Hoe opener ik hierover vertel, hoe meer ik verneem dat er overal wel wat is. Er zullen vast mensen zijn die iets herkennen uit mijn verhaal of zelf toch wel goede voornemens hebben. En dat hoeft natuurlijk niet perse op 1 januari. Wil jij nou meer weten over een darm detox of hoeveel invloed de binnenkant nou heeft op je huid? App gerust naar 06-20361166. Ik beantwoord graag vrijblijvend al je vragen.

Nog de aller beste wensen! Blijf gezond 🍀
Liefs, Xanne

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Open chat
%d bloggers liken dit: