Blog

Blogs

Meso Skin Therapy

Meso Skin Therapy

Meso Skin Therapy is een methode om zonder injecties rimpels te verminderen. Mochten vroeger alleen artsen de meso-werkstoffen in de huid injecteren, er is nu een methode ontwikkeld waarbij deze stoffen via de huidkanaaltjes worden ingebracht om zo binnen te kunnen dringen in de diepere huidlagen. Rimpels vervagen met als resultaat een meer ontspannen en frissere uitstraling. Met deze methode zie je er 5 tot 7 jaar jonger uit. Wie heeft daar iets op tegen?

Op een snelle manier een strakkere huid zonder rimpels en oneffenheden kan met Meso Skin Therapy, de nieuwe anti-aging methode die is ontwikkeld voor iedereen die geen injecties in het gezicht wil, geen spierverlammende gifstoffen in de huid wenst of voor wie plastische chirurgie te drastisch is. Deze methode is voor mannen en vrouwen die hun huid langer stevig, soepel en strak wil houden.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van huidverjonging. Door te werken met dit unieke concept van Meso Skin Therapy van het merk Deynique, onderscheid Xanne zich van andere schoonheidssalons. Xanne: “Er is niks mis met lachrimpels maar ik kan iemand met een slappe huid of een door Uv-straling aangetaste huid er weer heel jong en fris laten uitzien. Voor mij is een persoonlijke benadering erg belangrijk, want iemand met een jonge huid heeft een heel andere behandeling nodig dan iemand van bijvoorbeeld 60 jaar. Ik begin dan ook altijd met een intakegesprek. Ik laat bijvoorbeeld aan de hand van plaatjes zien hoe deze nieuwe anti-aging methode precies in zijn werk gaat. Bovendien is deze nieuwe therapie helaas niet voor iedereen geschikt.”

Het geheim van Meso Skin Therapy zit hem in de manier waarop de voedingsstoffen in de huid worden gebracht. Waar een crème maar een klein beetje de huid intrekt; met deze therapie wordt ook de diepere huidlagen bereikt. Vroeger kon dat alleen met een injectienaald maar deze nieuwe methode is gebaseerd op het principe van elektro-impulsen. Deze beautymethode maakt dan ook korte metten met rimpels en oneffenheden waardoor er weer een strak huidbeeld ontstaat. Xanne: “Het is het perfecte alternatief voor iedereen die bang is voor een scalpel en of een hekel heeft aan pijnlijke injecties. En hoe leuk is het niet als iedereen tegen je zegt dat je er zo goed uitziet!”

Een met Meso Skin Therapy behandelde klant vertelt: “De verhalen van de meeste schoonheidsinstituten zijn vaak betoverend, er wordt met dure woorden gegooid, maar er wordt niet duidelijk uitgelegd hoe iets werkt en wat de resultaten kunnen zijn. Bij het gratis en helemaal vrijblijvende intakegesprek legde Xanne alles heel precies uit. Ik was erg nieuwsgierig dus heb ik gelijk een proefbehandeling ondergaan. En inderdaad het resultaat was verbluffend! Ze heeft eerst de ene helft van mijn gezicht behandeld, waarna ze mij overeind zette. Ik zag gewoon écht dat de ene helft van mijn gezicht minder slap was. En de rimpels waren ook al minder diep en dus minder zichtbaar! En dat na één behandeling. Gelukkig deed ze daarna ook snel de andere helft van mijn gezicht. Zelfs nu, een halfjaar later, ziet mijn huid er nog heel erg mooi uit! Ik word regelmatig jonger geschat en dat voelt toch wel erg goed!”

Dat wil jij toch ook? Reserveer dan nu een testbehandeling bij ons in de salon. Je zult versteld staan van het resultaat.

Gratis Intake

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Open chat
%d bloggers liken dit: