“Mijn oma was wel 100 jaar en zag er ook nog hartstikke jong uit! Dit kwam vanzelf volgens mij.”

Ja dat horen we vaak in de salon. Maar hoe kan het dan dat in sommige families een jongere zus er al veel ouder uit ziet dan haar oudere zus?

Als we voorbij genetische aanleg kijken naar de huid, of gezondheid, dan vormen voeding, psychosociale aspecten, leefstijl omgevingsfactoren naast genetische aanleg het zichtvenster.
Ieder van deze vijf  kan verder onderverdeeld worden, zoals ‘voeding’ in voedselproductie,- bewerking en- bereiding; ‘psychosociaal’ in stress; ‘leefstijl’ in bewegen, bioritme en zon blootstelling. En ‘omgevingsinvloeden’ in chemische stoffen die binnen komen via lucht, water en aarde, maar ook  die we innemen en smeren. De genetische aanleg tenslotte zegt iets over de gevoeligheid om een aandoening te krijgen, waarbij een ongunstige samenkomst van de andere factoren het gen kan activeren.

Huidverjonging.
Naarmate de levensverwachting toenemen is er meer vraag naar mogelijkheden om er jonger uit te zien. De afgelopen vijftig jaar is er op dit gebied veel ontwikkeld. In het begin lag de aandacht vooral op het verlies van de elasticiteit en het naar beneden zakken van de huid. Terwijl deskundigen tegenwoordig meer naar oplossingen zoeken om de huid te verjongen door naar het lichaamsweefsel, huidflora en de celreactie van de huidcellen te kijken. Ook willen ze het volumeverlies opvullen en het volume opnieuw positioneren.

Synergetisch systeem.
Bij Xanne’s Beautysalon werken we daarom in een synergetisch systeem. Dit zijn samenwerkende factoren, die samen 1 doel hebben; huidverjonging.
Deze factoren bestaan uit salon behandelingen, thuisverzorging, goede voeding en suppletie en stress vermindering. Om hierin goed te kunnen begeleiden beginnen we ook altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin stellen we vragen en kunnen we goed adviseren in deze verschillende factoren. Daarnaast werken we samen met een orthomoleculair therapeut die elke maand aanwezig is in de salon met een Bodyscan. Zo kunnen we ook bekijken of er bepaalde vitamines en mineralen te kort komen en het lichaam goed in balans is, om de huid ook zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast zit de kracht van onze salon in de juiste intensieve behandelingen in de salon en de verzorgingsproducten en/of voedingssuppletie voor thuis. Deze methode heeft ook een synergetische werking: samen doen we meer dan afzonderlijk.

De producten pakken de oorzaak van de huidveroudering aan en zorgen voor een natuurlijke huidverbetering.  De suppletie kan stress verminderen, de cellen voeden en de huid van binnen uit verstervingen. Met ons huidverjongingsconcept vertraag je de het natuurlijke verouderingsproces van de huid sterk.

Meerder behandelingen.
Verschillende technieken kunnen ingezet worden om de huid te verjongen. Zo kunnen het volumeverlies en de lijntjes in het gezicht aangepakt worden. Ook zijn er mogelijkheden om de huid minder bobbelig te maken, de lippen breder te laten lijken en de marjonetlijnen te verminderen. Hier zie je een aantal mogelijkheden op een rij:


https://www.xannesbeautysalon.nl/anti-aging/