Droge huid

DROGE HUID

Een droge huid heeft een tekort aan vocht maar ook aan vet. Hierdoor kan je last hebben van de volgende ongemakken:

· een gevoelige huid
· jouw huid voelt gespannen, ongelijkmatig, ruw en rubberachtig aan
· jouw huid ziet er geïrriteerd, schilferig of rood uit
· jouw huid vertoont fijne lijntjes, ook wel droogtelijntjes genoemd
Herken je bovenstaande klachten en verlangt u naar een zachte en soepele huid? De behandelingen en producten van Xanne’s Beautysalon maken het mogelijk. Neem vandaag nog contact op met ons voor een intake en een behandelplan op maat. Dan ben je snel van jouw droge huid probleem af!

Oorzaken huidprobleem

Huidproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Met de juiste verzorgingsproducten kan je de klachten vaak heel goed beheersen.

Bij een droge huid wordt de vochtvoorraad niet op pijl gehouden en is er een tekort aan vet. Zonder voldoende huidvetten is de huid gemakkelijk doorlaatbaar voor water en verdampt het vocht in de huid sneller. De vochthuishouding raakt uit balans, de huid droogt uit en gaat droger en droger aanvoelen.

Een zeer droge huid kan het gevolg zijn van erfelijke aanleg of verkeerde verzorging. Wij kunnen jou adviseren welke verzorgingsproducten geschikt zijn voor uw specifieke huidtype. Een droge huid kan ook verband houden met eczeem of het gevolg zijn van een virus of bacterie.

BEHANDELING DROGE HUID

Bij ons in de salon werken we met het merk Deynique. Deynique is een cosmetica merk dat anders werkt dan anderen. Veel merken bestrijden de symptomen van een huidprobleem. Deynique pakt de oorzaak aan en stimuleert de huid om zelf weer actief te worden.

Een droge huid geven wij werkstoffen die de huid in eerste instantie net even iets droger maken. Tegelijkertijd geven we de huid enorm veel vocht omdat er een groot tekort aan is. Na enkele weken verandert het huidbeeld en gaat de huid zelf weer over tot actie. De zogenaamde talgfabriek komt weer op gang. Doordat de huid op een natuurlijke manier verbetert, komt u werkelijk en binnen afzienbare tijd van uw droge huid af.

TIPS

Het is belangrijk om bij een droge huid geen vette crèmes te gebruiken. Dat voelt wel goed maar maakt de huid ontzettend lui. Omdat de huid voldoende krijgt, hoeft deze zelf niet meer actief te zijn. Het gevolg is een sterk verslapte huid terwijl je elke dag uw gezicht verzorgd.

Probeer bij een (erg) droge huid zon, centrale verwarming en airconditioning zo veel mogelijk te vermijden. Vermijd ook producten zoals zeep die de huid uitdrogen omdat ze letterlijk de huidvetten van uw lichaam wegspoelen.

Vermijd veelvuldig douchen als u last heeft van een droge huid. Dit kan jeuk en huidirritatie veroorzaken.

ADVIES VAN ONS

Om een huidprobleem goed aan te pakken en op te lossen, is de vakkennis van een schoonheidsspecialiste onmisbaar. Daarom zijn wij goed geschoold en kunnen wij de hand van een diagnose een persoonlijk behandelplan voor je opstellen dat echt werkt. Bij het eerste gesprek in onze salon beginnen we daarom met een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

De behandelingen bij één van onze schoonheidsspecialistes wordt aangevuld met verzorgingsproducten voor thuis. Juist deze combinatie leidt tot het beste resultaat en zorgt ervoor dat je straks weer een gezonde en soepele huid heeft die lekker aanvoelt.

ANDERE HUIDPROBLEMEN?

Wij pakken de oorzaken aan van verschillende soorten huidproblemen. Benieuwd naar de behandeling voor, oorzaken van en het advies voor het omgaan met andere huidproblemen? Lees hier meer over:

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Open chat