Haaruitval bij mannen.

Wij adviseren de Advanced Hair Restoration Technology lijn, wanneer je last hebt van haaruitval en dunner wordend haar.

Haaruitval mannen

Bij mannen kunnen er verschillende redenen zijn voor haarverlies. Erfelijkheid, een haarziekte of een externe factor kan een reden zijn. De bekende mannelijke kaalheid is vaak erfelijk bepaald. Onder invloed van mannelijke hormonen begint direct na de pubertijd de haarzakjes minder actief te worden. Het haar wordt bovenop het hoofd iets dunner. Dit proces gaat bij de ene man langzamer of juist sneller dan bij de andere man. Bij sommige mannen gaat dit proces door totdat hij helemaal kaal is bovenop zijn hoofd. Bij de andere man stopt dit proces en is deze man alleen dun bovenop zijn hoofd. Haaruitval bij mannen is echter lang niet altijd erfelijk.

Soorten haaruitval

Haarziekte (alopecia) komt voor bij zowel mannen en vrouwen. Alopecia komt voor in alle soorten en maten. Maar er zijn ook andere factoren die voor haaruitval kunnen zorgen. Niet alleen mannen kunnen hier last van hebben. Haaruitval bij vrouwen komt ook regelmatig voor. Deze factoren kunnen wegkomen uit een operatie, verbranding of bestraling. Gelukkig zijn er ook voor mannen met haaruitval voldoende hulpmiddelen beschikbaar.

haaruitval man

XANNE’S BEAUTYSALON
Wij zijn onderscheidend op het gebied van haar-en hoofdhuidproblematiek.
Wij beschikken over een Mediscope, waarmee we de hoofdhuid en haarwortels 400x kunnen vergroten.

De kracht van onze salon is de kennis die wij bezitten over de oorzaken van haaruitval. Tijdens ons gratis en vrijblijvend intakegesprek stellen we dan ook de juiste vragen. Aan de hand hiervan gaan we bekijken of er wellicht een bodyscan nodig is, om problemen vanaf de binnenkant aan te kunnen pakken, of we gaan een behandelplan voor thuis opstellen.