Haaruitval bij vrouwen.

Wij adviseren de Advanced Hair Restoration Technology for Women lijn, wanneer u last heeft van haaruitval en dunner wordend haar.

Haaruitval Vrouwen

Haaruitval bij vrouwen is een hoofdzaak. Letterlijk, omdat het uw hoofd betreft. Figuurlijk voor veel vrouwen die te kampen hebben met dunner haar of haarverlies.

De identiteit van een vrouw is vaak afhankelijk van haar kapsel. Als uw haar maar goed zit, dan voelt u zich meer geaccepteerd door uzelf en uw omgeving. U voelt zich zekerder, heeft meer zelfvertrouwen, meer kracht en meer energie. In het geval van haaruitval bij mannen speelt erfelijkheid vaak een rol, bij een vrouw spelen vaak andere redenen een rol. Hormoonhuishouding, gevoelige haarzakjes, maar ook een haarziekte of externe factoren kunnen een grote rol spelen.

Mogelijke oorzaken van haaruitval

Haarziektes kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals auto-immuun ziekte, infecties, ontstekingen, operaties, bijwerkingen van medicatie en bestraling zijn enkele externe factoren die van invloed kunnen zijn op het hoofdhaar en haaruitval bij vrouwen. Diezelfde oorzaken kunnen ook haaruitval bij mannen veroorzaken.

XANNE’S BEAUTYSALON
Wij zijn onderscheidend op het gebied van haar-en hoofdhuidproblematiek.
Wij beschikken over een Mediscope, waarmee we de hoofdhuid en haarwortels 400x kunnen vergroten.

De kracht van onze salon is de kennis die wij bezitten over de oorzaken van haaruitval. Tijdens ons gratis en vrijblijvend intakegesprek stellen we dan ook de juiste vragen. Aan de hand hiervan gaan we bekijken of er wellicht een bodyscan nodig is, om problemen vanaf de binnenkant aan te kunnen pakken, of we gaan een behandelplan voor thuis opstellen.