HOOFDHUIDPROBLEMEN

Heb je hoofdhuidproblemen zoals roos, vette hoofdhuid, sebborheic dermatitis, droge hoofdhuid, psoriasis of een rode geïrriteerde hoofdhuid? Met de verzorgingsproducten van Xanne’s Beautysalon lossen we ze op! Bij ons in de salon pakken we de oorzaak aan en niet de symptomen aan. Daarom kunnen we gegarandeerd de conditie en uitstraling van jouw hoofdhuid en haar verbeteren.
Wil je er ook van je hoofdhuidproblemen af? Maak dan een afspraak ons in de salon voor een intake en een persoonlijk behandelplan.

SOORTEN HOOFDHUIDPROBLEMEN

Er zijn veel soorten huidproblemen. Klik op één van onderstaande, veel voorkomende problemen voor meer informatie, weetjes en tips.

Roos

Bij Roos is er sprake van overmatige productie van de huidcellen.
Wij adviseren de Scalp Therapies lijn als je last hebt van Roos.

Vette Hoofdhuid

Vette hoofdhuid, gekenmerkt door een toestand van overactieve talgklieren.
Wij adviseren bij een vette hoofdhuid de Scalp Therapies lijn met Solv-X. 

Droge hoofdhuid

Een droge hoofdhuid gaat gekenmerkt door een strak gevoel van de hoofdhuid en droge huidvlokken die van de hoofdhuid afvallen. Wij adviseren X-Derma van de Scalp Therapies lijn.

Eczeem

Er zijn verschillende vormen van eczeem. Eczeem ontstaat als het milieu op de hoofdhuid geïrriteerd raakt en met een ontsteking reageert. Wij adviseren de Scalp Therapies lijn.

Psoriasis

Psoriasis is een chronische (langdurige) huid-en hoofdhuidziekte. Psoriasis ontstaat wanneer huidcellen zich snel vermenigvuldigen onder het oppervlak van de huid en zich ophopen voordat deze is volgroeid.

Seborrheic Dermatitis

Een vette hoofdhuid heeft de neiging het meest last te hebben van roos omdat een vette hoofdhuid de groei van gist ondersteunt. Wij adviseren Solv-X van de Scalp Therapies lijn.

BEHANDELINGEN

De Kapsalon van Xanne’s Beautysalon is een gecertificeerd kapsalon op het gebied van Dermatological scalp, hair & skin solutions.

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid, door effecten van o.a. een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kan de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord raken. In Xanne’s Beautysalon wordt gewerkt met het merk Mediceuticals. Mediceuticals draagt zorg bij omstandigheden waardoor de hoofdhuid meer problemen krijgt door bijvoorbeeld de bovenstaande oorzaken.

Voor een gezonde start om je hoofdhuid en je haar optimaal te verzorgen is er een keus om bij ons voor specifieke behandelingen. De Scalp First behandeling.

Of kom gerust langs voor een gratis intakegesprek (t.w.v. € 27,50) met hoofdhuidanalyse, die wij kunnen maken met behulp van een Mediscoop, die de hoofdhuid 400x kan vergroten. Aan de hand hiervan bespreken we het probleem en geven we het juiste advies.

Wij hebben voor nagenoeg elk huidprobleem een effectieve oplossing!

WIST JE DAT?

  • – Een op de vier mannen, vrouwen en kinderen momenteel last hebben van veel voorkomende huidproblemen.
  • – Meer dan 90% van alle mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen: roos, psoriasis, seborrheic dermatitis, eczeem of een droge hoofdhuid.
  • – Het optreden van vervelende hoofdhuid aandoeningen steeds vaker voorkomt, vooral een vette hoofdhuid.
  • – Een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak is van haaruitval.
  • – De meest verkochte shampoo in de wereld een medicinale anti-roos behandeling is.

XANNE’S BEAUTYSALON

Onze schoonheidsspecialistes pakken uw huidprobleem grondig aan. Xanne begint met een intakegesprek waarin we samen met u naar uw wensen en doelen kijken. In datzelfde gesprek stelt ze op basis van een huidanalyse een diagnose. Op basis van al deze informatie, krijgt u een voorstel voor een persoonlijk behandelplan.

Onze kapsters dankzij doorlopende training en opleiding altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Samen met de hoogwaardige producten van Mediceuticals voor thuis kunnen wij bij hoofdhuidproblemen echt het verschil maken.