IPL Definitief Ontharen

Oké, je bent er uit, je wilt graag IPL, maar wat is IPL?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Door middel van een hoog krachtige lichtflits, dat direct op de huid wordt gericht zal (vrijwel pijnloos) bijna alle ongewenste lichaamsbeharing inclusief haarzakje vernietigd worden.
Normaal gesproken bevindt slechts 20 á 30 procent van het haar zich in de groeifase. Dit betekent dus dat ook hooguit 20 á 30 procent van het haar na 1 behandeling behandeld is. Daarom zijn er meerdere behandelingen ( 10 á 12 of soms wel meer) nodig, met een tussentijd van 1 tot 2 maanden om er zeker van te zijn dat elke haar ten minste 1 keer is behandeld. Huidtype en haarkleur zijn mede bepalend. Maar ook het te behandelende gebied is van invloed. Zo zitten er in het gezicht wel 500 follikels per cm2, terwijl je onder de oksels maar 65 follikels met cm2 hebt.
Wij hebben de nieuwste techniek IPL-SHR en de kennis ervoor in huis.Permanent ontharen is veilig, betrouwbaar en bij ons betaalbaar! Wij willen een hoge kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs.

Wat is het verschil tussen gewone IPL en IPL-SHR ?

Bij SHR haarverwijdering werken we met een lagere energie als gewone IPL en drukken we de warmte dieper de huid en het haarzakje in waarbij de eiwitten en stamcellen zullen stollen. Doordat bij SHR haarverwijdering met minder warmte wordt gewerkt en zit er nog een groter koelsysteem in, waardoor de meeste behandelingen volledig gevoelloos zullen zijn. Het voordeel van SHR haarverwijdering is dat we geen rekening hoeven houden met haar-en huidskleur en haardikte. Zo is iedere klant goed te behandelen met SHR.