Huidverbeterende Make-up.

Vanwege de hoge kwaliteit en huidverbetering kiezen we bij Xanne’s Beautysalon ook voor een make-up merk die aan dezelfde eisen voldoet.
Het exclusieve Italiaanse merk RVB LAB the make up is ontworpen door een team van internationale make-upartiesten en is gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling. De producten van RVB LAB the make up zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de specifieke technologie in elk product. Enkel op deze manier kunnen wij een make-up merk aanbieden voor iedereen die op zoek is naar een mooi en professioneel resultaat, voor een everyday look of voor speciale gelegenheden. Vanaf nu is iedereen een professional!

Herfst & wintercollectie

RVB LAB make up lanceert ook dit seizoen de autumn & winter collectie. Met deze schitterende collectie zijn we weer helemaal mee met de laatste trends van mode & make-up. Ontdek onze twee nieuwe matte lippenstiften; nude en paars! Maar vooral ook de twee nieuwe contouring duo’s voor zowel een warm als een koud type! Contouring wordt gebruikt om onvolkomenheden te corrigeren, het gelaat een 3D-effect te geven, zijn positieve kanten te verbeteren en de gebreken te verbergen. Deze contouring sticks zijn super eenvoudig in gebruik, teken op het gelaat de juiste contouren en blenden maar! 😉

what’s hot

Interesse in een workshop?

Ben jij ook benieuwd naar de laatste trends? Heb je vragen als hoe doe ik mijn partymake-up of hoe trek ik mijn eyeliner? En welke kleuren make-up passen het beste bij mij? Heb je zin in een ontspannen middag of avond waarop één van onze professionele visagistes dit allemaal stap voor stap uitlegt? Houd dan zeker onze website en facebookpagina in het oog. Op regelmatige basis organiseren wij workshops als ‘Stijlvolle make-up’, ‘Evening make-up’, ‘Pretty mom look’, ‘All about brows’, enz.

Wil jij zelf graag een workshop organiseren samen met je moeder, zus of een vriendin? Dat kan in een groep van 6 tot 8 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer tekst & uitleg via contact